torsdag 23 oktober 2008


Här ligger en blogg tillfälligt begraven.

lördag 18 oktober 2008


I Lund och jag har precis krockat med en blind man tre gånger.

torsdag 16 oktober 2008

Historiker?


Det blev ett par historikerglasögon. Måste ju ha sådana nu när jakten på primärt källmaterial till B- uppsatsen börjat.

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!

Min vän Magdalena hittade detta! Någon har förverkligat min dröm om att kunna kommunicera med mina medtrafikanter. Denna uppenbarelse kom väldigt lägligt med tanke på att jag fyller år på torsdag. Äääälskliing.....

tisdag 14 oktober 2008

Giv oss idag våra bröst för dagen

Det finns ingenting som enligt mitt tycke är så fullkomligt ointressant som att läsa om B- kändisars bröst. Om de trivs med sina bröst, varför de opererade sina bröst, varför de inte opererat sina bröst varför de gjort si eller så med sina bröst, om de har stora eller små bröst.

Värdelös journalistik. Konstigt samhälle vi lever i.

söndag 12 oktober 2008

Manillas glömda barn

Jag vet inte om du tittade på "Dokument utifrån" och "Manillas glömda barn" ikväll. Ett franskt tv-team har filmat de allra fattigaste i Manilla.

Jag ska inte ge någon resumé. Gråter hela tiden och vet inte om jag kommer kunna sova. Väldigt mycket av det jag gnäller över i mitt liv och i min tillvaro är många gånger obefogat. Och detta i kontrast till vad jag precis sett från Manilla blir....löjligt....nä, det finns inga ord som kan beskriva...Se dokumentären om du törs. Eller nej, se den inte...eller jo, se den. Eller jag vet inte.

Gör något för din nästa.

fredag 10 oktober 2008

Välkommen till oss.

I vissa hem så möts man av en trevlig liten låda eller korg som rymmer muffiga tofflor som gästerna får låna och hasa omkring i. Vi har ingen sådan trevlig liten låda men jag funderar på att ha en stor svart plastsäck precis innanför dörren full med gummistövlar. Det eller en liten bössa med pengar där gästerna får plocka till sig en slant för att kunna köpa sig ett par nya strumpor.

torsdag 9 oktober 2008

Veckans senior

Veckans senior (hon som skyller allt som går fel på mig):

- Kan datorn göra så här av sig själv (dvs byta rad mitt i en mening och mitt i ett ord, där halva meningen är fet och kursiv i times new roman och andra halvan är normal i arial)?

- Nej.

lördag 4 oktober 2008

Höstens uppenbarelse

Allt sedan hösten 2003 har jag saknat och grämt mig över att jag inte kunnat se kanal 5 geniala inredningsprogram "Roomservice".
Nu, hösten 2008 har en vän i Sävsjö uppenbarat för mig att kanal 5 tillhandahåller G.R.A.T.I.S webbtv!

Så nu har jag x antal säsonger att ta igen av "Roomservice" vilket i sin tur betyder att jag inte har tid att blogga.

torsdag 2 oktober 2008


Nu händer det grejer med vårt kök. Först ner med väggen å sen in med diskmaskinen.